Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ruháinkról

FORRADALMI ANYAGOK ÉS KÜLÖNLEGES BŐRBARÁT GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA, NEM NYÚLIK, NEM FAKUL.

MINDEZ KIVÉTELES MINTÁKKAL ÉS VERHETETLEN DIZÁJNNAL ÖTVÖZVE, HOGY NE CSAK KÉNYELMES LEGYEN, HANEM A TÖMEGBŐL IS KITŰNJ, HOGY KIFEJEZHESD AZ EGYÉNISÉGED.

100 %-BAN AZ EURÓPAI UNIÓBAN KÉSZÜLT TERMÉKEK.

AKTÍV HŐSZABÁLYOZÁS

Kutatások szerint edzés közben hatékonyság szempontjából a legoptimálisabb testhőmérséklet 37 °C. A 3D szövési technológia segítségével olyan anyag született amely aktív-testhő szabályozással képes hozzásegíteni a testet ennek a hőmérsékletnek a megtartásához, a legkülönbözőbb edzésformák során.


MÁSODIK BŐR

A hőszabályozó ruha megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy teljesen a testre simuljon. Csak így tudja ellátni a feladatát: védeni a testet, teljes mozgászabadságot biztosítani, összedolgozni a bőrrel és az izomzattal. A SMMASH Nano-Strech szövetnek köszönhetően ruháink könnyűek, puhák és gyengédek a bőrrel. A tökéletesen illeszkedő szabásuk és anyaguk egy "második bőr" érzetét keltik.


BIO COLOR INTENSE

Grafikáinkat egy új színezési technológiával visszük a ruhákra, ami nano festékrészecskék szublimációján alapul. Ez egy nagypontosságú eljárás aminek segítségével a teljes színspektrumot közvetlenül a szövetre tudjuk nyomtatni.  Ezen a módon 40%-kal intenzívebb színeket tudunk elérni mint más hagyományos eljárásokkal. Mivel kizárólag környezetbarát, vízbázisú festékeket használunk, amelyek nem tartalmaznak sem nehézfémeket, sem oldószereket, a ruháink teljesen biztonságosak gyermekek, érzékeny bőrűek, allergiások számára is.


ANTIBAKTERIÁLIS TECHNOLÓGIA

Az intenzív mozgás egyet jelent a fokozott izzadással, ami kellemetlen szagokhoz vezet. A közhiedelemmel ellentétben nem maga az izzadság kellemetlen szagú, hanem a bőrön lévő baktériumok bontani kezdik a benne lévő zsírokat és fehérjéket és szaporodni kezdenek. Az általunk alkalmazott ezüstionokat tartalmazó textilszál technológia segít kordában tartani a bőrön lévő baktériumok számát, lévén az ezüst természetes antibakteriális anyag.
Így elkerülhető a kellemetlen testszag kialakulása edzés közben. 


SPIDER’S STEEL TECHNOLÓGIA

A pókok fonala már régóta a tudosók figyelmének középpontjában van, hiszen csodálatos anyag. Erősebb mint az acél és jobban nyújtható mint a nejlon. A jelenlegi kutatások inspirálták a forradalmi Spider's Steel technológiánkat, aminek köszönhetően az általunk gyártott textilszálak 2,5-szer erősebbek és 140%-al ellenállóbbak a külső hatásoknak mint a hagyományos funkcionális ruhák gyártására használt szálak.


NÉGYSZERES, RUGALMAS VARRÁS

 

Javítja az anyag tartósságát és megvédi a túlzott nyújtástól. A rugalmas varrat csökkenti a kidörzsölést, megelőzi bőr sérüléseit. Nem vág a bőre, sokkal lágyab érzet a ruhák viselete és megmarad a teljes mozgásszabadság. Szinte észrevétlen, mégis erős, ezért az anyag képes elviselni a legszélsőségesebb helyzeteket is.


TESTHŐSZABÁLYOZÓ ANYAG

A szálak különleges szerkezetének és elosztásának köszönhetően ruháink anyaga segít az állandó testhőmérséklet fenntartásában. Csatronás szerkezete révén az anyag elvezeti, intenzíven elpárologtatja az izzadtságot a bőrfelületről, így az szárazabb marad és segít hogy az izmok bemelegedett állapotban maradjanak az edzés alatt. Miközben a bőrt szárazon tartja.


6-LAPOS SZABÁS

Ezzel az új szabászati eljárással érjük el, hogy a ruhák minden irányból a testre simuljanak. Ez a megoldás totális mozgásszabadságot és nagyfokú kényelmet biztosít a viselőnek. A ruhákat hat lapból varrjuk össze, melyek határai úgy vannak tervezve, hogy megakadályozzák a gyűrődést, félrecsúszást edzés vagy harc közben. Ráadásként a kialakításnak köszönhetően még a mosással járó igénybevételt is jobban bírják a ruhák.


KIMAGASLÓ RUGALMASSÁG

A SMMASH Nano-Strech anyag kétszer vékonyabb, de kétszer erősebb a hagyományos szöveteknél. Ezáltal tökéletesen illeszkedik a test anatómiájához és együtt dolgozik vele, hogy minél inkább kimaxolhasd az edzéseidet.